Top 5 meest verkochte E-Bikes

Fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen heeft een ruim aanbod aan E-bikes dat uit met zorg geselecteerde A-kwaliteit producten bestaat. We leveren advies op maat en zoeken samen met jou naar de ideale fiets. Uiteraard kan je altijd eerst een proefrit maken, met of zonder afspraak. Na aanschaf heb je de beschikking over 2 gratis servicebeurten. Onder het genot van koffie en gratis Wi-Fi kan je daar ter plekke op wachten.

 

1. Advanced TOUR Pro Perfomance 75nm, 500Wh, Kiox 300, Gates inter5.

 
Beste koop en beste uit de test in 2023, getest door het Algemeen Dagblad en de Consumentenbond. Verkrijgbaar in het glossy blue of elephant grey!
Deze veelzijdige alleskunner is voorzien van een 500wh accu, krachtige Yamaha motor, stoere uitstraling en bovenalles een aantrekkelijke prijs! Niet voor niks een hard loper bij ons.

2. Giant Dailytour E+2 Dash.


Deze veelzijdige alleskunner is voorzien van een 500wh accu, krachtige Yamaha motor, stoere uitstraling en bovenalles een aantrekkelijke prijs! Niet voor niks een hard loper bij ons.

3. Sparta C-grid Energie.

Sparta heeft met de C-grid een echte alledaagse stadfiets voor u neergezet. Met zijn frisse kleuren, hippe uiterlijk en solide bosch motor is elke boodschap, fietsvakantie of recreatieverit een feestje!


4. Cortina E-U4.

Met de E-U4 Transport gaat je zware boodschappentas of schooltas heel gemakkelijk mee op de fiets. En dit kost totaal geen moeite door Bosch middenmotor! Wil jij een hippe fiets en fashion uitstralen? Dit is hem!


5. Merida E-spresso 500CC.

KIES VOOR AVONTUUR MET DE ESPRESSO CC 500.
De eSPRESSO CC 500 CC is een uiterst veelzijdige elektrische fiets, geschikt voor zowel stadsgebruik als ook een meer avontuurlijke rit over verharde zand- of grindpaden. Net die paden, waar gewone elektrische fietsen afgeschrikt worden, kun je met de espresso CC wél nemen. Voorzien van een beestachtige Shimano EP6 motor(85nm!) en soepel schakelen d.m.v. de nieuwste Shimano Cues groep!Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  07:30-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook