Bedrijfshistorie / visie

 

Fietsspeciaalzaak Mart & Wilma Verstegen is al meer dan veertig jaar een begrip bij fietsend Uden en omstreken. Waar Mart de zaak lang geleden klein begon, heeft hij inmiddels de ruim 1000m2 grote zaak overgedragen aan de gepassioneerde ondernemer Sven Willems. Samen met zijn betrokken collega’s streven zij ernaar de zaak verder uit te bouwen en te moderniseren.

De fietsspeciaalzaak staat bekend om zijn uitstekende service, fietsreparatie en klantvriendelijkheid.

Bij fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen hechten we veel waarde aan een goed, persoonlijk advies op maat. We helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte fiets. Het leveren van een goede service staat hoog bij ons in het vaandel.

Het goed repareren van fietsen is onze passie. De werkplaats is het kloppend hart van onze zaak. We leveren hoge kwaliteit, tegen een eerlijke en transparante prijzen. We zijn immers een lokaal bedrijf en willen een fietsspeciaalzaak zijn voor iedereen.

Ons aanbod fietsen is online te bekijken, maar voorlopig niet te bestellen, wij geloven namelijk sterk in een persoonlijk advies, het samen bepalen van de juiste framemaat en een proefrit. Fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen is modern en beweegt mee met de markt. We spelen in op de toekomst en ons personeel is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 


TerugDeel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  07:30-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook