Bedrijfshistorie / visie

 

Fietsspeciaalzaak Mart & Wilma Verstegen is al meer dan veertig jaar een begrip bij fietsend Uden en omstreken. Waar Mart de zaak lang geleden klein begon, heeft hij inmiddels de ruim 1000m2 grote zaak overgedragen aan de gepassioneerde ondernemer Sven Willems. Samen met zijn betrokken collega’s streven zij ernaar de zaak verder uit te bouwen en te moderniseren.

De fietsspeciaalzaak staat bekend om zijn uitstekende service, fietsreparatie en klantvriendelijkheid.

Bij fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen hechten we veel waarde aan een goed, persoonlijk advies op maat. We helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte fiets. Het leveren van een goede service staat hoog bij ons in het vaandel.

Het goed repareren van fietsen is onze passie. De werkplaats is het kloppend hart van onze zaak. We leveren hoge kwaliteit, tegen een eerlijke en transparante prijzen. We zijn immers een lokaal bedrijf en willen een fietsspeciaalzaak zijn voor iedereen.

Naast onze fysieke winkel, waar we je graag ontvangen, hebben we ook een website met een webshop. Zo kunt u vanachter uw pc diverse onderdelen bestellen. Ons aanbod fietsen is online te bekijken, maar voorlopig niet te bestellen, wij geloven namelijk sterk in een persoonlijk advies, het samen bepalen van de juiste framemaat en een proefrit. Fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen is modern en beweegt mee met de markt. We spelen in op de toekomst en ons personeel is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


TerugDeel het met uw vrienden!


VOORRAAD ACTIE!

Wij hebben nog een mooie collectie Ebikes op voorraad! Kom langs en profiteer van onze brede voorraad. Zowel op onze website als bij ons in de winkel vind je scherpe aanbiedingen!

Voor onze acties klik hier.

Ebike C009 incl. 500WH van €2999,- voor €2699,-
Ebike C007 incl. 500WH van €3199,- voor €2899,-
Merida Espresso City 600 incl. 500WH van €3099,- voor €2649,-

Met vriendelijke groet,
Team Willems & Verstegen fietsen


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  08:00-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook