Wij behoren tot de 25 BEST presterende dealers in de Benelux!

Voor het eerst reikt Ebike Das Original, fabrikant van Made in Germany e-bikes, een trofee uit aan de 25 best presterende dealers in de Benelux.


Wij behoren tot de 25 BEST presterende dealers in de Benelux!


Voor het eerst reikt Ebike Das Original, fabrikant van Made in Germany e-bikes, een trofee uit aan de 25 best presterende dealers in de Benelux. Fietsspeciaalzaak Willems en Verstegen was een van deze exclusieve dealers. Zij ontvingen naast een mooie trofee een heerlijke taart voor alle medewerkers.

Ronald Breeman van Ebike Das Original: Fietsspeciaalzaak Willems en Verstegen was een van de dealers die een geweldige inzet toonde voor ons merk, ondanks de Corona-beperkingen. Zij leverden samen met de andere 24 winnende dealers een forse bijdrage aan het mooie verkoopresultaat van Ebike Das Original in 2020! Een prestatie waar alle medewerkers trots op kunnen zijn.

Sven Willems “Natuurlijk zijn we trots op deze trofee” Wij zijn inderdaad erg actief met dit merk. De bikes zien er goed uit, zijn erg degelijk, hebben goede componenten en rijden erg fijn. De Bosch-aandrijving is solide en betrouwbaar. De vier jaar garantie op de accu is een sterk punt en de dertig jaar framegarantie klinkt natuurlijk ook prima. Nu zal een frame niet snel uit elkaar vallen, maar je merkt tijdens het fietsen wel dat deze frames extreem stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen. Het is geen toeval dat klanten vooral roepen dat deze e-bikes zo fijn rijden. Ook de manier waarop Ebike Das Original met ons als dealer omgaat, is prettig en vooral vertrouwd. Omdat zij zelf ook dealer zijn en weten wat voor ons belangrijk is. Dat werkt gewoon beter.”


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

He held! Kom jij ons team versterken?

Voor onze werkplaats zijn we op zoek naar versterking. Sleutel jij graag aan fietsen, zoek jij een parttime of fulltime job en wil je werken bij de mooiste/grootste fietsenzaak van Uden en omstreken? Dan zoeken we jou!

ZOMERDEAL OP DE EBIKE CITY 009!

Er komen weer mooie dagen aan en gelukkig maar! Want niks maakt fietsen aantrekkelijker dan mooi weer. En daarom vanuit team Willems & Verstegen fietsen een zomer actie!

Ebike das original krijgt eigen Experience center.


Dagelijks fietsen is goed voor lichaam en geest

Goed nieuws! We mogen nog steeds gewoon fietsen, lockdown of niet. Gelukkig maar.

Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021 

De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021. 

E-Mountainbike! Jazeker, elektrische mountainbikes is de nieuwe trend!

Haibike marktleider in elektrische mountainbikes!

COVID-19 melding

U bent vanaf heden weer hartelijk welkom in onze winkel.
Helaas zijn we genoodzaakt te melden dat door de extreme drukte de wachttijden helaas behoorlijk oplopen. Voorkom telleurstellingen en bel van te voren voor een afspraak.

Met vriendelijke groet,
Team Willems & Verstegen fietsen


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  08:00-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook