Wij behoren tot de 25 BEST presterende dealers in de Benelux!

Voor het eerst reikt Ebike Das Original, fabrikant van Made in Germany e-bikes, een trofee uit aan de 25 best presterende dealers in de Benelux.


Wij behoren tot de 25 BEST presterende dealers in de Benelux!


Voor het eerst reikt Advanced Ebike Das Original, fabrikant van Made in Germany e-bikes, een trofee uit aan de 25 best presterende dealers in de Benelux. Fietsspeciaalzaak Willems en Verstegen was een van deze exclusieve dealers. Zij ontvingen naast een mooie trofee een heerlijke taart voor alle medewerkers.

Ronald Breeman van Advanced Ebike Das Original: Fietsspeciaalzaak Willems en Verstegen was een van de dealers die een geweldige inzet toonde voor ons merk, ondanks de Corona-beperkingen. Zij leverden samen met de andere 24 winnende dealers een forse bijdrage aan het mooie verkoopresultaat van Ebike Das Original in 2021! Een prestatie waar alle medewerkers trots op kunnen zijn.

Sven Willems & Toon Kuipers “Natuurlijk zijn we trots op deze trofee” Wij zijn inderdaad erg actief met dit merk. De bikes zien er goed uit, zijn erg degelijk, hebben goede componenten en rijden rijden bijzonder stabiel. De Bosch-aandrijving is solide en betrouwbaar. De vier jaar garantie op de accu is een sterk punt en de dertig jaar framegarantie is natuurlijk top. Nu zal een frame niet breken of scheuren, maar je merkt tijdens het fietsen vooral dat deze frames extreem stijf zijn en voor heel betrouwbaar rijgedrag zorgen. Het is geen toeval dat klanten vooral roepen dat deze e-bikes zo fijn rijden. Ook de manier waarop Ebike Das Original met ons als dealer omgaat, is prettig en vooral vertrouwd. Omdat zij zelf ook dealer zijn en weten wat voor ons belangrijk is. Dat werkt gewoon beter.”


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Hou je koppie erbij! Gebruik een HELM!

Hoe fijn fietsen ook is, het is niet zonder risico’s. Zo hebben fietsongelukken elk jaar bij 12.500 mensen hersenletsel tot gevolg. Door een fietshelm te dragen kan veel leed voorkomen worden.

Wij hebben jouw CV al klaar, check jij hem nog even?

He techneut, solliciteren? Wij hebben jouw CV al opgesteld. Even aanvullen en mailen of nog beter, kom hem even afgeven. Lijkt ons CV als 2 druppels water op die van jouw? Dan pas jij perfect in ons team! Uiteraard komen we graag alles over je te weten, dus vul ons CV gerust aan. Je eigen CV aanleveren mag uiteraard ook! Tot snel!

ADVANCED Ebike das original gaat OFF-ROAD

Over takken, stenen, plassen, niks is te gek!

Landelijk enorme schaarste op fietsen, maar bij ons niet!

Wij hebben hard gewerkt en geïnvesteerd om een goede voorraad te behouden.

Dagelijks fietsen is goed voor lichaam en geest

Goed nieuws! We mogen nog steeds gewoon fietsen, lockdown of niet. Gelukkig maar.

Fietsspeciaalzaak Willems & Verstegen en GROENBEZORGEN slaan handen in één!

Trots op deze mooie samenwerking, wij slaan onze handen in één met GROEN BEZORGEN. Zij bezorgen op fietsen, wij verzorgen hun fietsen.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  08:00-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook