Maashorst vriendschap

BillyBird friends en Willems & Verstegen . Samen is leuker dan alleen.


Maashorst vriendschap


BillyBirds-friends en Willems en Verstegen Fietsseciaalzaak zijn twee bedrijven die een passie delen voor fietsen en recreatie. Ze hebben besloten om een samenwerking aan te gaan binnen Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. In dit bericht vertellen we je meer over deze samenwerking van fietsplezier, natuurbeleving en recreatie.De samenwerking tussen BillyBird-friends en Willems en Verstegen Fietsseciaalzaak houdt in dat we elkaars klanten kenbaar maken van elkaars bestaan. Zo kunnen de klanten van BillyBirds-friends profiteren van de kwaliteit, service, onderdelen en van de fietsen van Willems en Verstegen Fietsseciaalzaak tegen kortingen, en vindt u bij BillyBird Hemelrijk een reparatiestation op de fietsparkeerplaats.

De samenwerking vindt plaats binnen Maashorst, een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. Maashorst biedt een gevarieerd landschap van bossen, heide, vennen, beekjes en weilanden, waar je allerlei dieren kunt tegenkomen, zoals Schotse hooglanders, Exmoorpony's, reeën en dassen. Maashorst is ook rijk aan cultuurhistorie, met onder andere grafheuvels, kastelen, kerken en molens. Maashorst is een ideale bestemming voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen BillyBird-friends en Willems en Verstegen Fietsseciaalzaak? Klik dan op de volgende link 
Billybird-friends.


TerugDeel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  07:30-17:30
Woensdag:  07:30-17:30
Donderdag:  07:30-17:30
Vrijdag:  07:30-17:30
Zaterdag:  07:30-16:00
Zondag:  Gesloten
 
Op afspraak is het mogelijk om ook in de avond een fiets te bezichtigen.
De werkplaats is op zaterdag alleen op afspraak of voor spoedgevallen geopend.


Facebook