Fietsspecialzaak Willems & Maashorst Partners

Fietsspeciaalzaak Willems & Maashorst partners.

Onze visie:
Lokaal, persoonlijk, toegankelijk en vakkundig, daar staan wij voor. Wanneer u bij ons de winkel binnen loopt ervaart u de Maashorst om u heen. Het gevoel dat wij in de Maashorst krijgen willen wij u meegeven in onze winkel. In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over fietsen, maar ook kennis laten maken met het fietsgebied dat in de Maashorst ligt. Graag delen wij met u onze favoriete plekjes. Zo hebben wij een eigen fietsroute beschikbaar gesteld: de (t)oergebied-route. Een avontuur van ±47km langs historische oerschatten, een rustgevend natuurgebied en misschien spot je zelfs wel een wisent, tauros of exmoorpony! De (T)oergebied route kunt u hier gratis downloaden of evt. rechtstreeks openen in Routiq. Liever een route gewoon op papier? Die kunt u gratis ophalen bij ons in de winkel, klant of geen klant. Ook ontvangt elke klant in de aflevermap van zijn nieuwe fiets onze fietsroute.Over de Maashorst:
De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Het heeft een omvang van maar liefs 3.500 hectare en wordt dankzij haar enorme diversiteit en bijzondere natuurwaarden hét oergebied van Brabant genoemd. Je kunt er honderden plantensoorten, bijna 150 vogelsoorten en meer dan 25 zoogdiersoorten vinden. De Maashorst is een heuse natuurparel en absoluut de moeite waard. Verwonder je over bewoningssporen uit een ver verleden en spot de oerbewoners in dit gebied"

Fietsspeciaalzaak Willems & Maashorst Partners:
In onze winkel vindt u een Maashorst-partners hoek waar gratis informatie ligt over de Maashorst. Wij werken nauw samen met de mooiste fiets-stops in de Maashorst. Even stoppen voor een kop koffie en evt. uw E-bike opladen. Het kan allemaal! Deze accommodaties hebben wij voorzien van een ''doe het zelf’’ servicebord, fietspomp, opladers en of een laadpaal, altijd handig! Dit zijn onze lievelingsplekjes aan het Oergebeid:

- De Heische tip
- Bedafse pier
- Natuurcentrum Maashorst
         Vanaf heden hebben wij ook bij BillyBird park Hemelrijk een servicebord en fietspomp geplaatst. Dus ook voor alle fietsende gezinnen die lekker een dagje naar Hemelrijk zijn is er een servicevoorziening bij pech onderweg of gewoon een slappe band. 

Voor meer informatie over natuurgebied de maashorst kunt u kijken op Explore-Maashorst. Ook hier zijn wij partner van, wij vinden het belangrijk dat ook     toeristen weten hoe mooi de Maashorst is en wat het allemaal te bieden heeft.